Insändare

“jag tycker att den industriella revolutionen är skit! Vill ha det som förr, vi har fått en kropp för att använda den. Vi hör hemma på bondgårdarna där vi får jobba ordentligt. Inte undra på att folk blir överviktiga när de bara jobbar på kontor”
En upprörd anonym.

"Jag är skitglad att den här jävla industrisaken har hänt här i Gbg redan. Hade vart fett tråkigt att jobba på en bondgård, fatta vad äckligt med massa koskit och sånt!
Puss från prinsess_97 (besök min blogg "sessangirl97.blogg.se")

Utifrån miljösyn är den Industriella Revolutionen båda negativ och positiv. När alla var lantbrukare var skogsavbrukningen oroväckande men nu är istället utsläppen katastrofala. Om vi sänker utsläppen så har vi kommit ett steg närmare framtidens samhälle. Det är våra barns framtid, alla måste hjälpas åt för att se till att den blir ljus. Vi måste också hjälpa andra länder att utvecklas från bondesamhälle till ett mer modernt.
Gittan, politiskt engagerad i miljöpartiet.

“Övergripande anser jag att den industriella revolutionen har varit positiv, men vi kanske hade kunnat vara lite försiktigare med miljö konsekvenserna. Hade vi sällt ett högre krav på tillverkningsindustrin från början hade kanske inte miljö konsekvenserna blivit så negativa”
Anders Fransson

"Jag tycker att bondesamhället borde vart kvar mycket mer än vad det är idag. Miljön hade vart bättre ifall man hade haft mer närproducerade produkter. Men det är ändå en stor utveckling för människan med den industriella revoutionen. I nuläget dör tex. färre personer än förr. Dock så kanske hela jorden går under i framtiden."
Veronica Magnusson, undersköterska

Insändare = “jag tycker att den industriella revolutionen är skit! Vill ha det som förr, vi har fått en kropp för att använda den. Vi hör hemma på bondgårdarna där vi får jobba ordentligt. Inte undra på att folk blir överviktiga när de bara jobbar på kontor”
Karl-Bengt Åkesson 70- år.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0